Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε animated ταινία Injustice: Gods Among Us

*
Warner Bros. Animation, Warner Bros. Home Entertainment και DC ανακοίνωσαν την animated ταινία Injustice: Gods Among Us που θα βασίζεται στο ομώνυμο videogame και στη σειρά βιβλίων Injustice: Gods Among Us: Year One του Tom Taylor. Η ιστορία της θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εναλλακτική Γη, όπου και ο Joker κατάφερε να αλλάξει τα μυαλά του Superman και τον οδήγησε στο να δολοφονήσει την αγαπημένη του Lois Lane. O Justin Hartley θα δώσει τη φωνή του στον Superman μαζί με τους Anson Mount ως Batman, Zach Callison ως Damian και Jimmy Olsen, Laura Bailey ως Lois Lane, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Brandon Michael Hall ως Cyborg, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Shazam και Flash, Edwin Hodge ως Mr. Terrific και Killer Croc, Fred Tatasciore ως Captain Atom, Derek Phillips ως Nightwing και  Aquaman, Anika Noni Rose ως Catwoman, Kevin Pollak ως Joker και Jonathan Kent, Faran Tahir ως Ra's al Ghul, Reid Scott ως Green Arrow και Victor Zsasz, Janet Varney ως Wonder Woman και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier. Στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Rick Morales (Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge), στη σκηνοθεσία ο Matt Peters (Justice League Dark) και στο σενάριο ο Ernie Altbacker (Batman: Hush). Η πρεμιέρα της αναμένεται κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*